Notify Message
Applications

Gøntlys

Status: REJECTED
Submitted on: Dec 12, 2010 at 09:36 PM
Race and Class
Blood Elf Paladin
Hvor er du fra?

Norge, kristiansand

Tidligere Guilder, og grunnen til at du leavet?

Har vært medlem i CORE tidligere. nå i det siste har jeg vært i Grim Harvest. Magen min vill antakelighvis enda være i Grim Harvest, men er paladinen som blir min main. Grunnen er fordi jeg tror jeg har en bedre framtid i CORE en i Grim Harvest. CORE virker mye mer sortert.

Hvor gammel er du?

jeg er 16 år gammel.

Raid Experience: Ta med alt fra level 60 - 80

Jeg begynte når TBC kom ut. hadde ikke så mye erfaring da, så raidet bare Kara og ZA.
På lvl 80, så har jeg tatt LK 10 man normal. og 6 bosser på heroic tror jeg.
i 25 man så har jeg gjort helt opp til LK, men wipet på en ca 30% den. og har bare gjort Gunship på heroic i 25 man.
Og har cleara ToC 10 og 25 man normal. gjort 10 man på heroic, og 2 første bossene på heroic i 25 man.

Din aktivitet? Hvilken dager kan du raide og hvilken dager kan du ikke raide?

Jeg kan raide alle dager utentatt fredag og lørdag etter klokken 7. Fordi jeg har skole og litt lekser og trener. I helgene er jeg oftest ute, men er av å til jeg er hjemme. og nå i vinter vill jeg nok være mye inne i helgene.

Talent Specc: (Forklar hvorfor du bruker dette speccet)

Nå som Cataclysm har kommet ut, syntes jeg holy var veldig gøy. Gjorde først magen min i 85, men det var ikke det gøyeste sytes jeg. så Begynte på paladinen, å heale litt i instance, og syntes det var gøy. Så holy vill bli min main specc. har ikke sotte meg så vedig inn i speccen, om hva jeg skal ta på og ikke på enda, det tar jeg når jeg er 85. Jeg har god erfaring med å hvere holy, for jeg har spilt hpaladin veldig mye.

Hvorfor vil du joine C O R E?

Grunnen er fordi jeg savner den guilden, og har savnet den. Ikke bare fordi den er extremt god, men fordi når jeg joinet guildet hadde alle rævva gear, og plutselig 2 uker senere hadde alle skaffet seg sinnsykt mye bedre gear og raid exp. Det er en sinnsykt god Guild leder, som har greid å bygge opp guilden igjen. Og med det vill det si at han greier å holde guilden i gang, å gjøre guilden enda bedre. Og jeg har hørt av CORE trenger holy Paladin, så det gir meg en stor sjanse til å komme inn i guilden igjen.

Kjenner du noen i CORE?

ja jeg gjør det. jeg kjenner candyfreak, blonida, swisap og otroz på ordentlig. Og har jo vært med i guildet tidligere, så er jo sikkert enda noen som kjenner igjen meg, og som jeg kjenner igjen.

Annen Informasjon:

Linker til Armory - WWS - Screenshots etc.

Hva er ditt "Goal" i WoW?

Mitt goal er ikke at jeg skal bli best, men at guilden skal!

Comments

0 Comments

Please login to comment